Ik help u stap voor stap verder.

Of u nu een complete cosmeticalijn wilt ontwikkelen of advies nodig heeft op detailniveau, ik wil u daarbij graag helpen. Ik noem een paar voorbeelden waar ik mijn kennis kan inzetten:

  • Upgrade of uitbreiding van een productlijn.
  • Concept screening – klopt het verhaal bij uw product, passen de reclame uitingen erbij en zit uw website goed in elkaar?
  • Doelgroepbepaling – welke marketing gaat u toepassen?
  • Bepaling visie – waar gaan we naartoe met ons bedrijf? Waar staan we nu en waar willen we over 5 jaar staan.
  • Begeleiding op beurzen.

Mijn ervaring is dat klanten in een opstart- of doorstartfase momenten kennen, waarop er behoefte is aan een gesprekspartner die fris tegen de situatie aankijkt. Iemand met kennis van zaken en een duidelijke visie. Iemand die positief meedenkt en richting aangeeft. Die een eindje met u meeloopt op het ondernemerspad en u ook weer loslaat. Iemand die u nieuwe energie geeft.

Voor mij is het erg belangrijk dat de persoon achter een product of lijn zichtbaar is. Dat kan met een duidelijk concept en een transparant verhaal. Ik kan u helpen om uw concept, assortiment en marketing te screenen. Daarna stemmen we samen alles op elkaar af zodat het een persoonlijk, harmonieus en bij u passend geheel wordt.

Klopt het verhaal bij uw product, passen de reclame uitingen erbij en zit uw website goed in elkaar?